Korihait sai osuman maajoukkuelingosta

0

Korihait oli toivottoman tilanteen edessä, kun se lähti haastamaan huippuja vilisevää Seagullsia ilman Richaud Packia. Vierasjoukkueelta nousi yksi mies selkeästi ylitse muiden. Maajoukkueen laituri Antti Kanervo näytti heittämisen mallia ja nakkeli huikeat 40 pistettä. Peräti kahdeksan kolmosta säkittänyt Kanervo johdatti joukkueensa 70-104-voittoon.

Korihait roikkui näennäisesti pelissä mukana, mutta voittotaistelusta syntyi sopu nopeasti. Korihait jäi pieneksi, kun Nick Banyard näytti liikkuvan hieman vaivalloisesti ja Henri Ventoniemi sai viidennen virheensä jo kolmannella jaksolla.

Korihaista erottui Trey Zeigler, joka pussitti 22 pinnaa ja repi yhdeksän levypalloa. Kevin Ware ja Miikka Marttinen keräsivät tililleen 12 pistettä.

Pituus- ja fysiikkaylivoima tuli näkyviin levypalloissa. Vieraat veivät tämän tilaston tylysti 31-47.

Korihaiden onneksi Lapua hävisi pisteen erolla Pyrinnölle, joten asetelmat häntäpäässä pysyvät ennallaan.

Kotipelit jatkuvat sunnuntaina, vastassa silloin Tampereen Pyrintö.