Loton ennätyspottia juhlitaan torstaina Ketunkallion R-kioskissa – Saapuuko myös voittaja, arvuuttelee Veikkaus

0
Loton ennätyspotin oikea rivi myytiin Uudenkaupungin Ketunkallion R-kioskista. Myyjä Heidi Kaupinsalo kertoo, että voittajaa on arvuuteltu sen jälkeen ankarasti.

Suomen kaikkien aikojen suurin Loton täysosuma voitettiin 1. helmikuuta kupongilla, joka oli pelattu Uudessakaupungissa. Nyt on aika juhlia ennätyspottia Ketunkallion R-kioskilla.

Juhlat alkavat torstaina kello 11.30. Kakkua on tarjolla 200 ensimmäiselle. Paikalla on R-kioskin henkilökunnan lisäksi myös Veikkauksen edustajia, kerrotaan Veikkauksen tiedotteessa.

HELMIKUUN ensimmäisenä lauantaina suoritetussa arvonnassa löytyi vain yksi seitsemän oikein -tulos, jonka arvo on 15,6 miljoonaa euroa. Kyseessä on Suomen suurin lottopotti.

– On upeaa, että pääsemme tarjoamaan kahvituksen tällaisen asian kunniaksi yhdessä R-kioskikauppiaan kanssa. Ties vaikka miljoonakupongin kioskille jättänyt onnettaren suursuosikkikin saapuisi paikan päälle tunnelmaa haistelemaan, sanoo Veikkauksen viestintäpäällikkö Tomi Auremaa tiedotteessa.

VOITTAJA ON länsisuomalainen mies. Ennätyspotin voittanut mies on jo kertonut perheenjäsenilleen lottovoitosta ja sukulaiset ovat suurvoitosta ilahtuneita. Suurempia suunnitelmia voittorahojen käyttöön ei ole vielä mietitty.

Voittaja kertoo pelanneensa Lottoa lähes koko aikuisikänsä.