Valmet Automotivella ennätysmäärä kesätyöpaikkoja

0
Autotehtaan vähennystarve on noin tuhat työntekijää.

Valmet Automotive tarjoaa tänä vuonna koululaisille ja opiskelijoille ennätysmäärän, noin 150 kesätyöpaikkaa. Kesätyöpaikkoja avautuu Uudenkaupungin autotehtaalla sekä Salon akkutehtaalla useilla osastoilla ja lukuisissa eri tehtävissä.

Kesätöihin haetaan peruskoulu-, lukio-, ammattikoulu- ja korkeakouluopiskelijoita. Haut alkavat helmi-maaliskuun aikana.

Tekniikan, logistiikan ja kaupallisen alan korkeakouluopiskelijoille avautuu auto- ja akkutehtailla noin 60 kesätyöpaikkaa. Ammattikoululaisille on tarjolla yli 40 tehtävää akkutehtaan tuotannossa ja logistiikassa sekä autotehtaan kunnossapidossa. Lisäksi 15-17 -vuotiaille koululaisille on autotehtaalla 40 TET (Tutustu työelämään ja tienaa) -harjoittelupaikkaa.

TET-harjoittelupaikat ovat kahden viikon mittaisia, muiden kesätyöjaksojen kesto on tehtävästä riippuen 1–4 kuukautta. Kaikki kesätyöt niin auto- kuin akkutehtaallakin ajoittuvat välille 1.5.–31.8.2020, TET-harjoittelujaksojen ajankohta on kesä-heinäkuu.

– Kesätyöpaikat ovat osa Valmet Automotiven yhteiskuntavastuuta. Haluamme tukea eri ikäisiä ja opiskelujensa eri vaiheissa olevia nuoria kohti hyvää työelämää. Samalla etsimme tulevaisuuden osaajia ja parhaita kykyjä, kertoo Valmet Automotiven henkilöstöjohtaja Tomi Salo.

Autotehtaan kesätyöpaikkojen hakulinkki löytyy Valmet Automotiven verkkosivuilta.  Korkeakouluopiskelijoiden haku alkoi eilen, ammattikoululaisten ja TET-harjoittelijoiden haku alkaa 1.3. Hakuaika kaikkiin kesätyöpaikkoihin päättyy 31.3.2020.