Club For Five tuorein Crusell-viikon kiinnitys

0
A Cappella -yhtye Club for five on Crusell-viikon tuorein kiinnitys.

Ennakkotiedoista poiketen Crusell-viikolle 1.8. suunniteltu ”Haavekuvia” -konsertti peruuntuu. Konsertissa Aarne Pelkonen, Marzi Nyman, Jukka Perko, Eriikka Maalismaa ja Jani Pensola olisivat esittäneet tuttuja runoja ja vanhoja sekä uusia sävelmiä.

– Peruutus johtui esiintyjän puolelta tulevista yllättävistä aikatauluongelmista, joita emme kyenneet valitettavasti ratkaisemaan, ja ainoaksi vaihtoehdoksi jäi konsertin peruminen. Vallitsevalla koronatilanteella ei ollut tässä tapauksessa vaikutusta, Crusell-viikon toiminnanjohtaja Petri Hatakka kertoo.

Nopealla aikataululla samalle konserttipaikalle järjestyi kuitenkin korvaava esiintyjä, ja Crusell-viikko päättyykin nyt Club For Fiven Rakastetuimmat -konserttiin. Club For Fiven musiikilliset juuret ovat skandinaavisessa musiikkitraditiossa, mutta yhtyeen viiden laulajan esittämä värikäs ja energinen musiikki sisältää vahvoja vaikutteita esimerkiksi jazzista ja pop-musiikista.

Yhtye on julkaissut 9 studioalbumia, joista 6 on ylittänyt kultalevyrajan. Club For Five on viihdyttänyt yleisöjään jo 15 vuoden ajan.

Rakastetuimmat -konsertissa kuullaan esimerkiksi Tuukka Haapaniemen matalalle bassoäänelle sovitettu Dire Straits -hitti Brothers in Arms, Bond-leffojen rakkauslauluja ja Kirkan klassikoita.

Club For Fiven konsertti pidetään  kulttuurikeskus Crusellissa lauantaina 1. elokuuta kello 18. Haavekuvia-konserttiin ostetut liput käyvät tähän konserttiin sellaisenaan.