Kirsta ja Kahveli suljetaan toistaiseksi

0
TOK sulkee Kaupunginlahden rannalla toimivat Kirstan ja Kahvelin toistaiseksi.

Turun Osuuskauppa tiedotti perjantaina, että kysyntä ja asiakasmäärät ketjun hotelleissa ja ravintoloissa ovat vähentyneet koronavaaran takia merkittävästi.

Sopeuttamistoimenpiteenä TOK on päättänyt sulkea esimerkiksi Uudessakaupungissa sijaitsevat Kirstan ja Kahvelin ensi maanantaista alkaen. Maanantaista alkaen suljetaan myös Kauppakeskus Myllyn ja Turun keskustan Wiklundin ravintolat.

TOK ilmoitti myös, että Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone suljetaan ensi perjantaista alkaen.

Hotellin ja ravintoloiden uudelleenavaamisen edellytyksiä tarkastellaan koronavirusepidemian vaikutusten selkiytyessä. Suljettujen ravintoloiden ja hotellin työntekijöille pyritään tarjoamaan töitä osuuskaupan muista toimipisteistä.

– Ravintola- ja hotellityön vähenemisestä huolimatta esimerkiksi ruokakaupoissamme tarvitaan lisää työvoimaa. Jo nyt asiakkaiden vähennyttyä ravintoloissamme henkilökuntaa on siirtynyt ruokakaupan puolelle auttamaan työkavereita, toimialajohtaja Mikko Eskelinen Turun Osuuskaupasta kertoo.