Kobrien sakset osuivat haiparven viimeiseen oljenkorteen

0

Varovaisia toiveita Uudessakaupungissa vielä eläteltiin, josko Korihait nousisi vielä pelaamalla pois jumbopaikalta. Tämän oljenkorren napsautti Lapua tylysti poikki teilaamalla petokalan pistein 105-79.
Ilman Kevin Warea pelannut Korihait oli omituisen kesy. Kaksinkamppailutilanteissa tuli jatkuvasti tappioita, mitä myös päävalmentaja Jarno Nikula ihmetteli. Haileirissä uskottiin vielä nousuun toisen puoliajan alkaessa, mutta ero repesi nopeasti 30 pisteeseen ja sen jälkeen homma meni pelailuksi.
Richaud Pack pussitti 25 pinnaa. Henri Ventoniemi hikoili komean tupla-tuplan (19/14), mutta varjopuolena oli kuusi menetystä. Myös Trey Zeigler sai kasaan 19 pinnaa.
Korihaiden pitäisi viimeisestä yhdeksästä pelistä voittaa neljä enemmän kuin Kobrat. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että nyt pelataan enää kunniasta ja seurataan tarkasti divarin pudotuspelejä maaliskuun puolivälistä lähtien.

 

Videolla ottelun huippuhetkiä Korihaiden Youtube-kanavalta.