Kolme pakettiautoa suistui ojaan sunnuntain sohjossa

0

Pakettiauto suistui ojaan sunnuntaina kello 13.39 Y-tiellä Uudessakaupungissa. Autossa ei ollut kuljettajan lisäksi muita ihmisiä, eikä hän loukkaantunut ulosajossa. Kuljettaja kertoi suistuneensa ojaan tiellä olleen sohjon takia.

Kello 15 Uudessakaupungissa Vehmaantiellä suistui toinen pakettiauto ojaan. Auton kuljettaja loukkaantui ja hänet kuljetettiin sairaalaan tarkastettavaksi. Kuljettaja kertoi menettäneensä autonsa hallinnan tiellä olleen sohjon takia.

Kello 17 Uudessakaupungissa Lahdentiellä suistui kolmas pakettiauto ojaan. Auto oli lähtenyt heittelehtimään ja suistunut kulkusuunnassaan oikealle puolelle ojaan ja siitä osittain pellolle.

Auto oli osunut sähkötolppaan, joka oli katkennut törmäyksen voimasta. Lisäksi auto oli pyörähtänyt katon kautta ympäri.

Autossa ollut matkustaja loukkasi itsensä ja hänet kuljetettiin sairaalaan hoidettavaksi. Kuljettaja kertoi auton lähteneen heittelehtimään tiellä olleen sohjon takia. Kuljettaja ei loukkaantunut ulosajossa.