Korihaille tappio myös Uran vieraana

0

Tärkeä viikko alkoi pettymyksellä ja sellaiseen se myös päättyi. Vastikään valmentajaa vaihtanut Ura Basket ei antanut haiparven yllättää ja pudotuspelipaikan perässä edelleen ravaava kaarinalaisjoukkue otti varmasti 98-83 voiton.
Korihailta puuttui edelleen Kevin Ware ja se kuormittaa tiettyjä pelaajia turhan paljon. Pisteiden tekeminen kulminoitui kolmen miehen urakointiin. Richaud Pack (27p.), Trey Zeigler (21/13) ja Henri Ventoniemi (19/10) paiskivat hommia kaksin käsin ja saivat tehojakin irti kohtuullisella tarkkuudella. Ventoniemen kakkostarkkuus (8/10) oli erittäin korkeaa tasoa.
Heittoprosenteissa tai levypalloissa ei juuri eroa syntynyt, Korihait joutui rikkomaan enemmän ja Ura pääsikin kymmenen kertaa enemmän vapariviivalle.
Korisliigan runkosarjaa on ukilaisten osalta nyt kahdeksan peliä jäljellä. Seuraavaksi palataan kotikentälle ja tällöin vastassa on Kouvot ensi keskiviikkona.

 

Videolla ottelun huippuhetkiä Korihaiden Youtube-kanavalta.