Korona peruu kulttuuritapahtumia – Tubetour siirtyy syksyyn

0
Suomen huipputubettajien kiertue siirtyy Syksyyn koronavirusepidemian takia.

Uudenkaupungin kaupungin pandemiatyöryhmän suosituksessa kaikki ei välttämättömät kokoontumiset peruutetaan kaupungissa maaliskuun ajaksi. Myös kaikki Crusellin tämän kuun tilaisuudet peruutetaan. Tämä koskee myös teatterin näytöksiä ja esimerkiksi 20.–22. maaliskuuta suunniteltuja valtakunnallisia puhallinpäiviä. Myös merellinen ilta on peruttu.

– Tilaisuuksiin lippunsa lunastaneilla on oikeus korvaukseen, mutta tilaisuuksien järjestävät tahot tiedottavat korvauksista omilla kanavillaan, Uudenkaupungin kulttuuripalveluista vastaava Petri Hatakka kertoo.

Hatakka pyytää huomioimaan, että koronatilanne on nyt niin poikkeuksellinen, että esitysten peruuntumisiin liittyvien toimenpiteiden käsittely vaatii aikaa, joten kaikilta toivotaan kärsivällisyyttä.

Tubetourin Uudenkaupungin show maaliskuun 27. päivä siirretään ensi syksylle. Jo hankitut liput käyvät syksyn tapahtumaan sellaisenaan. Uusi päivä täsmentyy lähiaikoina.

Minifarmi-tapahtuma tiedotti myös, että toukokuun puoleen väliin suunniteltu tapahtuma siirretään myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan.

Fakta
Jos epäilet altistuneesi koronavirukselle, ota yhteyttä näihin numeroihin:
Uudenkaupungin pääterveysaseman ajanvarausnumero puh. 02 8451 2400.
Vehmaan, Taivassalon ja Kustavin terveysasemien ajanvarausnumero puh. 02 8451 2401.
Pyhärannan terveysaseman ajanvarausnumero puh. 02 8451 2403.
Tyks Akuutin päivystyksen neuvonta puh. 02 313 8800.
Valtakunnallinen koronaviruksen päivystysapu puh. 116 117.
Lähde: Uudenkaupungin terveys- ja sosiaalipalvelut