Uudenkaupungin poliisiaseman lupapalvelut suljettu 13.4. asti

0

Lounais-Suomen poliisilaitoksen lupapalvelusektori rajoittaa asiakaspalveluaan. Syynä rajoituksiin on henkilöstön riittävyyden ja poliisin palveluiden turvaaminen poikkeustilanteessa.

Rajoitusten seurauksena poliisin lupapalveluja (esim. passit, henkilökortit) on huomisesta torstaista lukien saatavilla Varsinais-Suomen alueella ainoastaan Turun, Salon ja Paraisten poliisiasemilta normaalien aukioloaikojen mukaan.

Loimaan, Uudenkaupungin ja Kemiönsaaren poliisiasemien osalta lupapalvelut ovat suljettuina 13.4. saakka.

Poliisin lupalveluista suositellaan, että asiakkaat hoitaisivat asiansa ensisijaisesti verkossa poliisi.fi-osoitteessa. Jos käynti poliisin lupapalvelupisteessä on välttämätöntä, voi varata ajan verkossa. Paikalle ei kuitenkaan saa tulla, jos on flunssan oireita tai saapunut hiljattain ulkomailta. Muuta tarvittaessa varaamaasi aikaa myöhempään ajankohtaan joko ajanvarauspalvelussa tai soittamalla neuvontapalvelun numeroon 0295 419 800.