Autotehtaan tuotanto pysähdyksissä huhtikuun

0
Autotehdas käynnistää jälleen lomautuksiin tähtäävät yt-neuvottelut.

Koronan aiheuttama komponenttipula ja autojen kysynnän heikkeneminen käynnistivät yt-neuvottelut henkilöstön mahdollisista lomautuksista maaliskuun puolessavälissä Valmet Automotiven Uudenkaupungin autotehtaalla ja hieman myöhemmin Salon akkutehtaalla. Yhtiö ilmoitti, että yt-neuvottelut eivät johda irtisanomisiin.

– Tehtaan tuotanto loppuu tämän viikon aikana ja huhtikuun ajaksi autotehdas menee kiinni. Suunnitelmissa on, että toukokuun alussa tuotanto taas käynnistyisi, selventää viestintäpäällikkö Mikael Mäki.

– Tämän kuukauden aikana käytetään työajantasaamisvapaita eli pekkaspäiviä ja lomapäiviä. Mutta joudumme myös lomauttamaan henkilöstöä. Lomautukset ovat eri pituisia ja vaihtelevat muutamasta päivästä viikkoihin.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here