Lepäistentiellä on murtauduttu omakotitalon pannuhuoneeseen

0

Lepäistentiellä Uudessakaupungissa on sunnuntaina klo 0.30–8.30 välisenä aikana murtauduttu omakotitalon pannuhuoneeseen, mutta sieltä ei ole anastettu mitään. Lisäksi pihalla ollutta traktoria oli yritetty ottaa luvatta käyttöön siinä kuitenkaan onnistumatta.

Autolla päin pihlaja-aitaa Paleninkujalla


Viime viikon perjantain ja lauantain välisenä yönä Paleninkujalla Uudessakaupungissa on henkilöautolla ajettu päin omakotitalon pihlaja-aitaa. Auto ja kuljettaja olivat poistuneet tapahtumapaikalta ennen poliisin paikalle tuloa.

Törkeä rattijuopumus Taivassalossa


Uudenkaupungintiellä Taivassalossa henkilöautoa kuljettanut uusikaupunkilaismies puhalsi 0,95 promillea sunnuntaina klo 3.55. Mies kuljetettiin poliisiasemalle tarkkuusalkometrikokeeseen jonka tulos oli 0,64 mg/l.

Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja hänen ajokorttinsa otettiin poliisin haltuun. Häntä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.