Auton tönäisemä jalankulkija loukkaantui Laitilassa

0

Laitilalaismiehen kuljettama auto törmäsi suojatietä ylittämässä olleeseen jalankulkijaan maanantaina klo 12.10 Laitilassa Garpintien ja Uudenkaupungintien risteyksessä.

Jalankulkija, ulkomaalainen nainen, kaatui suojatielle ja loukkasi jalkaansa sekä päätään ja hänet toimitettiin ambulanssilla sairaalaan jatkotutkimuksiin.

Autoa kuljettanutta miestä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta sekä vammantuottamuksesta. Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja hänen ajokorttinsa otettiin poliisin haltuun.

Varkauksia ja murtoja eri puolilla Vakka-Suomea


Laitilassa Samppanummentiellä on 22.3.–14.5. välisenä aikana teollisuusrakennuksen pihalta anastettu useita kuormalavan kauluksia.

Viime viikon torstain ja lauantain välisenä aikana on Uudessakaupungissa Katinantiellä murtauduttu asumattoman talon autotalliin, josta on anastettu kahdeksan nastarengasta alumiinivanteilla sekä kompressori.

Sunnuntain ja maanantain välisenä aikana on Taivassalossa Hakkeenpääntien varrella olevan omakotitalon pihalta anastettu kaksi kirvestä ja sahauspukki.

Uudessakaupungissa Valkeamerentien varrella sijaitsevan omakotitalon ulkorakennuksesta anastettu erilaisia työkaluja 9.–17.5. välisenä aikana.