Kaksi ulosajoa tiistaina

0
Tiistaina iltapäivällä tapahtui kaksi ulosajoa lähes samaan aikaan, toinen Uudessakaupungissa ja toinen Laitilassa.

Lokalahdentiellä henkilöautoa kuljettanut uusikaupunkilaismies suistui tieltä ulos Lokalahdentien ja Sairaalatien risteyksessä ajautuen pyörätien yli törmäten valaisinpylvääseen ja liikennemerkkiin. Syytä tieltä suistumiseen mies ei osannut kertoa. Miestä epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Auto vaurioitui keulastaan. Mies toimitettiin sairaalaan tarkistettavaksi. Onnettomuus tapahtui tiistaina iltapäivällä.

Samoihin aikoihin tapahtui henkilöauton tieltä suistuminen Laitilassa Kaivolantiellä. Henkilöautoa kuljettanut ulkomaalainen nainen oli menettänyt autonsa hallinnan ja ajautunut tien oikealle puolelle ojaan, missä auto oli pyörähtänyt katon kautta ympäri. Nainen loukkasi lievästi jalkaansa ja hän meni sairaalaan jatkotutkimuksiin. Auto vaurioitui kauttaaltaan. Naista epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.