Mies ajoi päihtyneenä trukilla teollisuusyrityksen pihalla

0

Uudessakaupungissa teollisuusyrityksen työntekijä ajoi päihtyneenä trukilla yrityksen pihalla tiistaina kello 13. Paikalle kutsuttu poliisipartio puhallutti miehen ja tulos oli 1,26 mg/l.

Mies vietiin tarkkuusalkometrikokeeseen poliisiasemalle ja sen tulos oli 0,98 mg/. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.

Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja hänen ajokorttinsa otettiin poliisin haltuun.

Vapaa-ajan asuntoon murtauduttu Lepäistentiellä


Uudessakaupungissa Lepäistentien varrella on viime viikonlopun aikana murtauduttu vapaa-ajan asuntoon ja sisällä on sotkettu paikkoja. Mahdollisesti anastetusta omaisuudesta ei ole tietoa.

Huumekuski ajeli viallisella autolla Viikaistenkadulla


Poliisipartio pysäytti tiistaina klo 20.43 Uudessakaupungissa Viikaistenkadulla harjavaltalaismiehen kuljettaman auton, josta puuttuivat rekisterikilvet, katto, takaluukku myös suuntavilkut olivat toimimattomat.

Mies puhalsi 0 promillea, mutta huumausaineen pikatesti oli positiivinen bentsodiatsepiinien osalta. Mies oli ajokiellossa.

Lisäksi ilmeni, että autoon oli hieman aiemmin Laitilassa tankattu polttoainetta ja jätetty maksamatta.

Mies vietiin verikokeisiin ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokiletoon. Auton kyydissä oli kolme matkustajaa.

Autoa kuljettanutta miestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, ajoneuvorikkomuksesta sekä näpistyksestä.

Rattijuoppo jäi kiinni Lokalahdentiellä


Keskiviikkona klo 3.45 Uudessakaupungissa Lokalahdentiellä poliisipartio pysäytti uusikaupunkilaisen nuoren miehen kuljettaman henkilöauton. Mies puhalsi 0,37 mg/l ja hänet vietiin poliisiasemalle tarkkuusalkometrikokeeseen, jonka tulos oli 0,33 mg/l.

Miehellä ei ole voimassa olevaa ajo-oikeutta. Poliisipartio antoi miehelle rangaistusvaatimuksen tiedoksi rattijuopumuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.