Tämän vuoden Crusell-viikko perutaan kokonaan

0
Tämän vuoden Crusell-viikko perutaan, mutta talvikonsertteja järjestetään.

Crusell-viikko perutaan kokonaan tältä vuodelta. Päätöksen asiasta teki Crusell-seuran hallitus. Crusell-viikon suunnitelmat pitivät sisällään 28 konserttia, seitsemän mestarikurssia ja puolensataa muusikkoa.

– Crusell-viikko haluaa toimia vastuullisesti ja turvata yleisön, esiintyjien ja henkilökunnan turvallisuuden. Näin ollen korvaavien tapahtumien järjestäminen kesällä tai tilaisuuksien siirtäminen elokuun puolelle ei katsottu olevan mahdollista, kertoo Crusell-viikon toiminnanjohtaja Petri Hatakka.

Kaksi Anna Erikssonin Jos mulla olisi sydän -konserttia siirrettiin lokakuulle. Sunnuntaille 26.7. ostetut liput käyvät sellaisenaan uutena ajankohtana perjantaina 16.10. kello 19 järjestettävään konserttiin ja maanantaille 27.7. ostetut liput lauantaina 17.10. kello 19 järjestettävään konserttiin. Molemmat konsertit ovat Kulttuurikeskus Crusellissa.
– Toivomme lämpimästi, että ihmiset käyttäisivät hyväksi mahdollisuuden lippujen siirtoon, sillä luvassa on upean artistin ainutlaatuinen konsertti, kertoo Hatakka.

Hatakka kertoo, että Erikssonin konserttiin tiistaina 28.7. ostetut liput yritetään siirtää jompaankumpaan edellä mainituista konserteista, tai tarvittaessa järjestetään vielä kolmas konsertti. Konserttiin liput ostaneisiin asiakkaisiin otetaan yhteyttä. Muihin Crusell-viikon konsertteihin Lippupisteen kautta ostetuille lipuille voi hakea palautusta 31.5.2020 mennessä.

Kirjakauppa Infosta ostettujen lippujen palautukset hoidetaan Uudenkaupungin kulttuuritoimistosta.

Uutena toimintana Crusell-viikko järjestää talvikonsertit helmi–maaliskuussa.
– Uudessakaupungissa järjestettävän konsertin yhteydessä pidetään lisäksi koululaisille suunnattu koululaiskonsertti. Yksi talvikonsertti tulee olemaan ulkopaikkakunnalla, jota parhaillaan selvitellään. Talvikonserttien tarkemmat ajankohdat ja paikat ilmoitetaan myöhemmin, Hatakka kuvailee.

– Käännämme katseen nyt talvikonsertteihin, sekä Crusell-viikon 40-vuotisjuhlavuoteen ensi vuonna, josta meillä on iloisia uutisia vielä kesällä kerrottavaksi, lisää Hatakka.