Uudenkaupungin lukiosta valmistuu 60 uutta ylioppilasta

0

Uudenkaupungin lukiosta valmistuu tänä keväänä yhteensä 60 uutta ylioppilasta.
Valmistuneet: Ahonen Eveliina, Airisto Saara, Aitta Eetu, Anttila Aada, Dümig Pia, Haapajärvi Veera, Haaparanta Elsa, Hallia Oona, Hannula Jarmo, Heinonen Saana, Helttula Eerika, Hirvonen Senni, Holvitie Roosa, Imppu Tea, Junnila Maija, Järvinen Siiri, Kauha Matilda, Kemppi Ekku, Kivistö Eevi, Korjus Elena, Korkeakoski Miia, Korpi Eino, Kotiranta Saara, Kurvinen Lotta, Kärkkäinen Mikael, Laakso Sakari, Laasonen Jimi, Lahtinen Lauri, Laitinen Julia, Laitinmäki Santeri, Laivo Venla, Laurén Jenni, Leino Emma, Lindroth Veera, Lindström Niklas, Mattila Emmi, Metsä-Tokila Arttu, Mäkelä Wilho, Niinisaari Onni, Nikula Adeliina, Nummi Laura, Pietilä Aura, Pirilä Olka, Rantanen Ilona, Riitamaa Melina, Rossi Niko, Ruikkala Väinö, Ruoranen Veeti, Salo Fia, Siivonen Aapo, Siivonen Saara, Sormunen Atte, Taskinen Jenna, Taskinen Valtteri, Telsavaara Sibel, Toivonen Jesse, Tuomisto Eveliina, Tuuri Laura, Vattu Sonja, Virtamo Ellinoora.