Lisää Business Finlandin tukipäätöksiä alueelle

0
Business Finland on myöntänyt lisää tukea alueen yrityksille.

Valtion rahoitusyhtiö Business Finland on tehnyt alueelle jälleen lisää tukipäätöksiä. Uudessakaupungissa tukea on saanut perjantaiaamupäivään mennessä 21 yritystä. Uusia tuensaajia kaupungissa on majoitus- ja ravitsemustoimintaa tarjoava, esimerkiksi Hotelli Aquariusta pyörittävä Ka-Bir Oy, joka sai 100 000 euron avustuksen sekä saman yrittäjän majoituspalveluita tarjoava TKT Vision Oy 100 000 euron tuella.

Avustusta saivat myös tukku- ja vähittäiskauppatoimintaa sekä moottoriajoneuvojen korjausta tekevä Raskas Rengas Oy 10 000 euron tuella, valmistavaa teollisuutta tekevä Uudenkaupungin Työvene Oy 99 480 euron tuella ja ravitsemistoimintaa pyörittävä Vaspuuki Oy 10 000 euron tuella.

Vehmaalla tukia on saanut neljä yritystä, joista tuoreimpana listalle on noussut vaatteiden valmistusta tekevä Muoti-Herrala Oy, joka on saanut 84 800 euron tuen.

Laitilassa tukia on myönnetty 14 yritykselle. Uusina tuensaajina ovat koneiden ja laitteiden korjausta, huoltoa ja asennusta tekevä JS Group Oy 100 000 euron tuella, koneiden ja laitteiden valmistusta tekevä Laitila Coating Oy 91 600 euron tuella, metallituotteita valmistava Mivepa Oy 100 000 euron tuella, rakennustoimintaa pyörittävät Project Tube Oy 9 500 euron ja RS-Sähkötekniikka 10 000 euron tuella.

Business Finlandin myöntämä rahoitus kohdistuu yritysten tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaan. Rahoituksella voi maksaa palkkoja ja ostettavia asiantuntijapalveluita. Rahoitus liittyy koronavirustilanteen tuomaan muutokseen yrityksen liiketoiminnassa.