Siltatyömaa katkaisee ensi viikolla liikenteen Häähäntiellä

0
Häähäntiellä on jo usean päivän ajan muistutettu tienkäyttäjiä ensi viikolla alkavasta siltaremontista.

Kalanti

Kalannissa putkisillan uusimistyö katkaisee läpikulkuliikenteen Häähäntiellä ensi viikon ajaksi. Työn teettäjä, Varsinais-Suomen ELY-keskus on ilmoittanut tien olevan poikki siltatyömaan kohdalta ensi maanantaina, eli elokuun 3. päivän, ja seuraavan perjantain, eli elokuun 7. päivän, välisen ajan.

Kyseinen siltatyömaa sijaitsee Häähäntiellä, Kuuanvuorentien risteyksen ja Metsolankujan risteyksen välisellä tieosuudella. Kartoissa kyseisen sillan ali kulkeva oja on nimetty Kaukjärvenojaksi, mutta ELY-keskus käyttää ojasta nimitystä Kaitajärvenoja.

Sillan uusimisen työnaikaisena kiertoreittinä käytetään maanteitä mt 12363 (Lahdentie) – kt 43 (Kalannintie) – mt 1953 (Vehmaantie). Kiertoreitin pituus on noin 27 km. Siltapaikalla ei ole liikennekatkon aikana kevyen liikenteen ylitysmahdollisuutta.

Työ valmistuu ELY-keskuksen ilmoituksen mukaan kokonaisuudessaan kahden viikon päästä tien katkaisemisesta.