Karjurock perutaan huonontuneen koronatilanteen vuoksi

0
Muun muassa Klamydian piti esiintyä tulevana viikonloppuna Karjurockissa. Kuva: Samuel Nyroos

Uudenkaupungin Lokalahdella järjestettävä Karjurock joudutaan perumaan huonontuneesta koronavirustilanteesta johtuen. Karjurock oli tarkoitus järjestää tällä viikolla, 13.–15.8. Tapahtuman alkuperäinen päivämäärä oli 16.-18.7.

– South Festivals Oy ei halua vastuullisena tapahtumajärjestäjänä riskeerata yleisön, artistien tai festivaalityöntekijöiden terveyttä ja vahvasta terveysviranomaisten suosituksesta tapahtuma on päätetty perua, kerrotaan Karjurockin tiedotteessa.

Ensi vuoden festivaalille on varattu jo uusi päivä, 22.–24.7. Kesän 2021 artisteista julkaistaan lisätietoa myöhemmin.

Tämän vuoden Karjurockiin hankitut liput käyvät sellaisinaan ensi vuoden tapahtumaan. Liput voi myös palauttaa 31.8. mennessä, jolloin lipun hinta palautetaan takaisin. Ohjeet lipunpalautuksesta löytyvät www.karjurock.fi.