Hyvinvointijohtajaksi haki 30 henkeä

0

Uudenkaupungin kaupungin hyvinvointijohtajan haku päättyi maanantaina. Hakemuksia saapui 30, joista kolme ei halua nimeään julkisuuteen. Hakijoissa on mukana myös vakkasuomalaisia ja uusikaupunkilaisia nimiä.

Hyvinvointijohtajaksi hakivat Jonna Elo Laitilasta, Satu Pollari Riihimäeltä, Eija Heikkilä Taivassalosta, Jarno Manni Sastamalasta, Lauri Parviainen Eurasta, Inga Linna Kuortaneelta, Mirja Karppanen Turusta, Pia Triipponen Turusta, Pekka Rautiainen Vantaalta, Kirsi Siira, Maskusta, Iiro Heikkilä Kaarinasta, Essi Salminen Uudestakaupungista, Eila Pappila Uudestakaupungista, Katriina Alho Turusta, Anne-Mari Artukka Laitilasta, Tatu Vahala Turusta, Petra Pulkkila Jyväskylästä, Minna Kajander Turusta, Olli Rasinmäki Raumalta, Jan Vuorenlaakso Uudestakaupungista, Timo Oravainen Porista, Leena Miettinen Raisiosta, Sari Saarnilahti Raumalta, Piia Allén Laitilasta, Maija Leino Turusta, Aleksi Mikkola Raisiosta ja Päivi Luotonen Uudestakaupungista.

Hyvinvointijohtajan virka tuli haettavaksi, kun kaupungin entinen hyvinvointijohtaja Asta Engstöm siirtyi Nokian vapaa-aikajohtajaksi. Engström aloitti Uudessakaupungissa kaksi vuotta sitten.

Uudenkaupungin kaupungin organisaatiossa hyvinvointijohtaja johtaa hyvinvointi- ja vapaa-aikapalvelujen palvelukeskusta (kulttuuri-, nuoriso-, liikunta-, kirjasto- ja museopalvelut) sekä valmistelee ja esittelee hyvinvointi- ja vapaa-aikalautakunnan käsittelyyn tulevat asiat.

Viran kelpoisuusvaatimuksena oli soveltuva korkeakoulututkinto. Hakijassa arvostetaan vapaa-aikapalvelujen tuntemusta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kokemusta henkilöstöjohtamisesta.

Tehtäväkohtainen palkka on 3 783 euroa kuukaudessa.