Viisi jatkoon hyvinvointijohtajan haussa

0

Uudenkaupungin hyvinvointijohtajan haku etenee. Paikkaa haki 30 henkeä, joista haastatteluun kutsuttiin viisi. Haastattelut ovat tämän ja ensi viikon aikana.

Kaupunki kutsui haastatteluun filosofian maisteri Piia Allénin Laitilasta, urheilujohdon ja kehittämisen maisteriohjelmasta valmistuneen Iiro Heikkilän Kaarinasta, hallintotieteiden maisterin Jarno Mannin Sastamalasta, liikuntatieteiden maisterin Olli Rasinmäen Raumalta ja sosiaalitieteiden maisterin Jan Vuorenlaakson Uudestakaupungista.

Kaupungin hyvinvointijohtajan valinta tapahtuu joko lokakuun tai marraskuun kaupunginhallituksen kokouksessa. Hyvinvointijohtajan virka tuli haettavaksi, kun kaupungin entinen hyvinvointijohtaja Asta Engstöm siirtyi syyskuun alussa Nokian vapaa-aikajohtajaksi.