Jan Vuorenlaakso hyvinvointijohtajaksi

0
Jan Vuorenlaakso on valittu Uudenkaupungin uudeksi hyvinvointijohtajaksi.

Uudenkaupungin uudeksi hyvinvointijohtajaksi on valittu uusikaupunkilainen yhteiskuntatieteiden maisteri Jan Vuorenlaakso .

Vuorenlaakso on työskennellyt muun muassa projektipäällikkönä Laitilan nuorisoverstaan Nuorten reitti -hankkeessa. Hän on työskennellyt myös ulkomailla monenlaisissa sosiaalityön ja mainonnan tehtävissä.

Kelpoisuusehtona Uudenkaupungin hyvinvointijohtajan virkaan oli soveltuva korkeakoulututkinto. Hakemuksen jätti määräajassa 30 hakijaa, jotka kaikki täyttivät asetetut kelpoisuusvaatimukset. Haastatteluun kutsuttiin viisi hakijaa.

Hakemuksen, haastatteluiden ja soveltuvuusarvioinnin perusteella valitsijaryhmä päätti, että Vuorenlaaksolla on parhaat edellytykset hyvinvointijohtajan viran menestyksekkääseen hoitamiseen. Vuorenlaaksolla on laaja-alaisen ja monipuolisen työkokemuksensa ja koulutustaustansa ansiosta vahva hyvinvointipalveluiden tuntemus ja hyvät vuorovaikutustaidot.

Yksimielisen päätöksen Vuorenlaakson valinnasta teki maanantaina kokoontunut kaupunginhallitus.

Hyvinvointijohtajan virka tuli haettavaksi, kun viran edellinen haltija Asta Engström irtisanoutui ja lähti vapaa-aikajohtajaksi Nokialle.