Korihait kärsi selkeän tappion Pyrinnölle – Mikko Jalonen pettyi peliinsä

0
Kolmen vuoden jälkeen paluun liigakentille tehnyt Mikko Jalonen oli keskiviikkona Pohitullin seuratuin pelaaja. Kuva: Asko Tanhuanpää

Kolmen vuoden jälkeen paluun liigakentille tehneestä Mikko Jalosesta ei ollut sateentekijäksi keskiviikkona Pohitullissa.

Korihait kärsi selkeän 77-103 (44-50) tappion Tampereen Pyrinnölle ja peliaikaa 13.54 kellottanut takavuosien syöttökuningas joutui tyytymään viiteen koriin johtaneeseen syöttöön. Pisteitä Jalosen nimiin ei merkitty.

Ei ollut kovinkaan suuri ihme, että 39-vuotias Jalonen oli ottelun jälkeen pettynyt niin omaan kuin joukkueensa peliin.

– Ei se hyvin mennyt. Pelitempo ei ollut mitenkään liian kova, mutta minusta ei ollut silti mahdottomasti mitään hyötyä. Jos näin pelaan, en voi tosiaankaan sanoa kaipaavani takaisin näihin peleihin, Jalonen sanaili.

– Toisaalta oli hauskaakin, ihan kivaa, vaikka ei kulkenutkaan. Jos tässä sarjassa haluaisi pärjätä olisi kuitenkin harjoiteltava paljon enemmän, hän myönsi.

– Joukkueelta peli oli tosi pelokasta. Pyöritimme palloa kaarella, mutta sisälle ei uskallettu mennä. Ruiskittiin liikaa, vaikka Pyrinnön kaltaista joukkuetta vastaan pitäisi olla rohkea ja mennä väkisin väleihin. Itsekin seisoin vain paikallani ja tyydyin pistämään palloa liikkeelle, luonnehti Jalonen.

Mikko Jalonen on Korihaiden kokoonpanossa myös lauantaina, kun yhä voitoitta oleva joukkue kohtaa Salon Vilppaan Pohitullissa kello 17 alkavassa ottelussa.

– Jos pelaan näin huonosti, eivät odotukset ole kovinkaan korkealla. Mutta jos olen luvannut olla mukana, niin ollaan, liigapelit lopetettuaan Korihaiden kakkosjoukkueessa pelannut Jalonen tiivisti.

Surkealla prosentilla viimeistelleen ja levypalloissa pehmeän kotijoukkueen tehokkaimmat Pyrintöä vastaan olivat Miikka Marttinen (17), Kai Mitchell 14), vastoin odotuksia pelikuntoon päässyt Trevor Blondin (13) ja Trey Zeigler (11).

Teksti ja kuva: Asko Tanhuanpää