Liukuesteiden ostosetelien jako alkaa maanantaina

0
Kenkien päälle laitettavia liukuesteitä on tarjolla useampia malleja.

Liukuesteiden ostoon tarkoitettujen 20 euron arvoisten ostoseteleiden jako alkaa ensi maanantaina. Tuki on tarkoitettu vuonna 1951 syntyneille uusikaupunkilaisille ja se on haettavissa ensi vuoden loppuun asti. Ikäluokkaan kuuluu runsaat 200 henkilöä.

Vuonna 1950 syntyneille uusikaupunkilaisille jaetaan osto-osoituksia vielä kuluvan vuoden loppuun asti. Liukuesteiden ostotuen voi saada vain kerran.

Oman osto-osoituksensa voi hakea ensi maanantaista alkaen Seniorineuvola Kompassista osoitteesta Zachariasseninkatu 1. Osto-osoituksia voi hakea maanantaisin ja perjantaisin kello 10–11.30.

Mukaan kannattaa ottaa henkilöllisyystodistus, mikäli ostotuen noutaa itselleen. Jos sen noutaa jollekin toiselle, niin mukana on oltava vapaamuotoinen valtakirja, josta ilmenee sen henkilön nimi ja henkilötunnus, kenelle ostotuki noudetaan. Seniorineuvola Kompassin tiloissa vierailevilla tulee olla suu-nenäsuojus puettuna ja 1–2 metrin turvaväliä on noudatettava.

Kaupunki on jo pidempään myöntänyt kaikille 70 vuotta täyttäneille, kotona asuville asukkailleen 20 euron osto-osoituksen. Sen voi käyttää liukuesteiden, nastojen, nastakenkien tai kitkakenkien hankintaan uusikaupunkilaisista liikkeistä.