Uudessakaupungissa yksi uusi koronatartunta

0

Uudessakaupungissa on yksi uusi koronatartunnan saanut henkilö, kertoo Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) torstaina.

Uudessakaupungissa on siis havaittu kaikkiaan 11 koronatartuntaa tänä vuonna.

Torstaina Varsinais-Suomessa uusia tartuntoja tuli myös Turkuun, 6 kappaletta. Varsinais-Suomessa on tilastoitu kaikkiaan 725 koronaan sairastunutta henkilöä, joista siis 7 on uusia. Varsinais-Suomen tartunnat ovat keskittyneet vahvasti Turkuun.

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri tiedotti tiistaina, että tällä hetkellä koronavirustartuntoja saadaan varsinkin omasta perhepiiristä, anniskelupaikoista sekä sisätiloissa järjestetyistä yksityistilaisuuksista.

Varsinais-Suomen alueellinen koronaryhmä suosittaa, ettei sisätiloissa tule järjestää yli 20 henkilön suuruisia yksityistilaisuuksia. Suositus tulee voimaan maanantaina, mutta ohjausryhmän toivomus on, että suositusta noudatetaan heti.

Korihaiden ensimmäinen kotiottelu Korisliigassa pelataan tulevana lauantaina Uusikaupunki areenalla ja kaikilla ottelua seuraamaan tulevilla tulee olla kasvomaski. Maskin käyttöä edellytetään luonnollisesti myös ottelussa työskenteleviltä.