Laulaja Diandra uskoo musiikin tuovan iloa myös vaikeina aikoina

0
Diandra Flores konsertoi Uudessakaupungissa sunnuntaina.

Tulevana sunnuntaina kulttuurikeskus Crusellin lavalle nousee sooloartisti Diandra Flores . ”Tähtien kertomaa” -nimeä kantavassa, akustisessa konsertissa kuullaan kauneimpia lauluja meiltä ja maailmalta. Diandraa säestää kaksi taitavaa muusikkoa Emmi Schwartz ja Deirdre Flores.

– Soitan konsertissa itse myös viulua. Olen soittanut viulua 5-vuotiaasta ja varsinkin akustisissa konserteissa viulun ääni tuo ihanasti syvyyttä kappaleisiin soinnillaan, kuvaili Diandra.

Konsertin ohjelmistossa on lisäksi mukana muutamia televisiosta tutun ”Elämäni Biisi” -ohjelman ensimmäisellä ja toisella tuotantokaudella kuultuja kappaleita.

Diandra kuuluu myös niihin artisteihin, jotka keikkailevat ympäri vuoden todella aktiivisesti, mutta koronaepidemian takia tämä vuosi on ollut poikkeuksellinen.

– Syksy on kulunut onneksi tiiviisti ”Elämäni Biisi”-ohjelman ja muutaman muun musiikkipainotteisen TV-ohjelman parissa, kuten ensi vuonna alkavan ”Toivesävel”-ohjelman parissa. Ihanaa, että nyt on päässyt taas tekemään keikkojakin vähän enemmän, totta kai turvavälein ja tarkoilla säännöillä, iloitsi viime viikonloppuna Porista konsertoimasta tavoitettu Diandra.

Hän korostikin musiikin merkitystä myös vaikeina ja poikkeuksellisina aikoina.

– Mielestäni musiikilla on valtava merkitys myös näinä aikoina. Ihanaa, että TV:ssä on ollut niin paljon hyviä musiikkiohjelmia, konsertteja ja hyvän tuulen viihdettä, koska uskon, että tänä vuonna jos koskaan siitä on ollut iloa miljoonille. Myös minulle ja läheisilleni, totesi laulajatar.

Koska jouluun on enää reilu kuukausi aikaa, kuullaan Diandran Uudenkaupungin konsertissa myös jouluista musiikkia.

– Olen jouluihminen 110-prosenttisesti. Niinpä joululaulut soivat jo tällä hetkellä autossani. Tykkään kuunnella ”Jouluradiota” ja erilaisia joululauluista koostettuja soittolistoja. Niistä saa myös hyvää inspiraatiota tulevaan joulukiertueeseen, Diandra kertoi.

Yksi hänen lempijoululauluistaan on ”Have Yourself a Merry Little Christmas” ja erityisesti Judy Garlandin ja Frank Sinatran upeat versiot kyseisestä kappaleesta.

– Rakastan esittää tunnelmallisia ja mollivoittoisia, kaihoisiakin joululauluja, mutta en pysty itse kuuntelemaan niitä radiosta, sillä ne alkavat aina itkettämään, hymyili Diandra.

Laulaja toivotti kaikki lämpimästi tervetulleiksi konserttiin.

– Ihanaa syksyä kaikille, nautitaan musiikista ja sen tuomasta ilosta ja tunnelmasta ja pidetään huolta toisistamme.

Diandran ”Tähtien kertomaa” konsertti 22.11. kulttuurikeskus Crusellissa klo 15 ja klo 17.