Läheltä löytyy kaikki tarvittava jouluun

0

Nyt on aika vetää kotiinpäin.

Suositukset ostaa kotikaupungista ja käyttää paikallisia palveluja ovat tuttuja juttuja kaikille. Korona-aikana tämä viesti laajeni kulovalkean tavoin ympäri Suomea.

Yhtälö on yksinkertainen: Jos paikallisen putiikin ovi ei käy eikä verkkokauppa vedä, edessä on liikkeen sulkeminen.

Jokainen paikallinen ostos on sijoitus paikalliseen elinvoimaan. Omilta kotinurkilta löytyy kaikki tarpeellinen joulun viettoon.

Monet uusikaupunkilaiset yritykset ovat selviytyneet hengissä korona-ajasta, koska minä, sinä ja me olemme ostaneet sieltä tuotteita ja palveluja. Uudenkaupungin Yrittäjät on yhdistyksenä paketoinut kiitoksensa paikallisten palvelujen käyttäjille tämän joulun alla logoon, jonka teksti kuuluu: kiitos kun asioit paikallisesti!

Joulupaketin ostaminen paikallisesta yrityksestä on lahja koko kotikaupungille. Se tuo hyvän mielen lahjan antajalle, sen saajalle ja myös yrittäjälle.

Uusikaupunki investoi tulevina vuosina 1,3 miljoonaa keskustan elävöittämiseen. Jokainen uusikaupunkilainen voi omalta osaltaan osallistua tähän elävöittämiseen jo nyt tekemällä jouluhankintansa paikallisissa yrityksissä.

Harvassa kaupungissa – tuskin missään muualla – voi nauttia jouluostosten tekemisestä yhtä kauniissa miljöössä kuin Uudessakaupungissa nyt joulun aikaan. Jopa pimeys ja vesisade unohtuvat upeiden kausivalojen loisteessa.