Robert Hall III vahvistaa Korihaita

0
Robert Hall III on pelannut alkukauden PuHu Junioreiden paidassa.

Korisliigassa pelaava Uudenkaupungin Korihait on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen yhdysvaltalaisen Robert Hall III:n kanssa. Hall on pelannut kaksi edellistä kautta miesten I-divisioona B:tä vantaalaisessa PuHu Junioreiden joukkueessa.

193-senttinen Hall on Cameronin yliopiston kasvatti. NCAA:n II-divisioonassa pelaavassa Cameronin joukkueessa Hall pussitti seniorikaudellaan 23 ottelussa keskimäärin 10,6 pistettä, 4,2 levypalloa ja 2,0 syöttöä.

Ammattilaisuransa Hall aloitti viime kaudella Vantaalla PuHu Junioreiden riveissä tehden keskimäärin 22,5 pistettä, 8,0 levypalloa ja 6,2 syöttöä. Täksi kaudeksi Vantaalle jäänyt Hall on jatkanut siitä mihin viime kaudella jäi. Tämän kauden 15 ottelussa Hallin keskiarvot ovat olleet 21,5/9,1/7,0.

–  Trevor Blondinin poissaolon seurauksena koimme, että tarvitsemme vähän vahvistusta kokoonpanoomme. Hall on vaikuttanut olevan innoissaan ja haluaa mahdollisuuden osoittaa taitojaan Korihaissa. Sain hänestä hyvät suositukset PuHu Junioreiden päävalmentaja Mikko Larkakselta , kertoo Korihaiden päävalmentaja Jarno Nikula .

Hall liittyi Korihaiden vahvuuteen alkuviikosta ja on harjoitellut joukkueen mukana tämän viikon ajan.

Robert Hall III

Syntynyt: 1995

Pituus: 193 cm

Paino: 82 kg

Pelipaikka: laituri

Kasvattajaseura: Cameron (USA)

Ottelut I-divisioona B:ssä: 28

Pisteet I-divisioona B:ssä: 614 (ka. 21,9)

Yhden ottelun piste-ennätys: 34 (29.11.2020)