Rokotusjärjestys muuttuu U-soten yhteistoiminta-alueen kunnissa

0
Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri ilmoitti tänään perjantaina yleisen maskisuosituksen päättämisestä.

Koronavirusrokottaminen jatkuu ensi viikolla U-soten alueella ikääntyneiden rokotuksilla. Ensi viikosta alkaen rokotuksia annetaan vuonna 1946 tai tätä aiemmin syntyneille sekä samassa taloudessa asuville yli 70-vuotiaille.

Seuraavaksi rokotusryhmää laajennetaan kaikkiin yli 70-vuotiaisiin, mutta tästä tiedotetaan erikseen. Tämän viikon loppuun mennessä U-soten yhteistoiminta-alueella on annettu noin 3000 koronavirusrokotetta.

Ensiviikon rokotusajat avautuvat varattaviksi perjantaina kello 12. Osa ajoista on varattavissa sähköisessä ajanvarauspalvelussa ja osa jaetaan rokotuspuhelimeen soittaville. Rokotuspuhelimeen soittaneisiin otetaan järjestyksessä yhteyttä aina, kun rokotusaikoja on varattavissa.

Lisätietoja rokotusten etenemisestä ja rokotusaikojen varaamisesta löytyy sivulta uki.fi/koronarokotus

Tällä hetkellä Uudessakaupungissa rokotetaan joka viikko, pienillä terveysasemilla joka toinen viikko. Aika suositellaan varaamaan oman kunnan terveysasemalle.