Sihyn väistötilojen kilpailutus alkoi

0
Sihy-keskus sijoittuu Viikaisten ja Pohitullin koulukiinteistöjen tilalle.

Sivistys- ja hyvinvointikeskuksen sihyn väistötilojen kilpailuttaminen on alkanut. Kaupunki on lisännyt julkisten hankintojen rekisteriin eli Hilmaan ilmoituksen, jossa kerrotaan, että kaupungin hankinnan kohteena on kaksikerroksisen siirtokelpoisen elementtirakennuksen suunnittelu, toteutus ja asennus.

Rakennuksen on tultava uutena tai käytettynä, mutta käyttökuntoisena ja valmiiksi asennettuna. Siinä on myös oltava kiintokalusteet ja lvis-työt hoidettuna. Kaupunki huolehtii rakennusten perustamiseen liittyvistä töistä.

Siirrettävä elementtirakennus sijoittuu osoitteeseen Pohjoistullitie 3 eli Pohitullin koulurakennuksen tontille. Kyseessä on tilapäinen väistötila Uudenkaupungin yhtenäiskoulun käyttöön kiinteällä kolmen vuoden sopimuskaudella. Lisäksi optiona on, että kaupungilla on mahdollisuus vuokrata tilat kolmen vuoden sopimuskauden päättymisen jälkeen toistaiseksi voimassa olevalle sopimuskaudelle, mikäli tiloille on yhä tarvetta.

Kaupungin itselleen varaama optio sisältää mahdollisuuden siirtää väistötilat myös toiseen kohteeseen kaupungin sisällä. Lisäksi kaupungilla on oikeus tilata myös erillinen siirtokelpoinen lisärakennus tai vaihtoehtoisesti laajennustyö olemassa oleviin väistötiloihin tilaelementeillä.

Hankinnan kilpailutus päättyy 16. huhtikuuta. Kaupungilla on oikeus hankintalain mukaisin perustein keskeyttää hankintamenettely tekemättä sopimusta.