Kaupungin kesän asfaltointikohteet julki

0
Tiistaina tehtiin paikkapäällystystöitä jo eri puolilla kaupunkia.

Kaupungilla on tänä kesänä käytettävissä 300 000 euroa kestopäällystysmäärärahaa. Summa on sama kuin viime vuonna. Päällystysohjelmaan on valittu tänä vuonna osia Pohjantähdentiestä, Kankurinkadusta, Ketunkalliontiestä, Liljalaaksonkadusta, Blasieholmankadusta, Rantakadusta, Kullervontiestä, Laivanrakentajantien ramppi ja Orinkuja–Hajoistentie.

Lisäksi päällystetään pätkät Välskärintiestä ja Ylisestäkadusta. Määrärahoista riittää vielä jonkin verran rahaa myös päällystekorjauksiin.

Urakoitsijana jatkaa Skanska Asfaltti Oy. Kaupunki kilpailutti kestopäällystykseen liittyvän puitesopimuksen keväällä uudestaan ja Skanska voitti tarjouskilpailun suurista päällystystöistä. Kaupungin työpäällikkö Mikko Jalosen mukaan päällystystyöt aloitetaan toukokuussa.

Tarkemmin päällystettävät kohteet löydät täältä.