Koskelle myönnettiin ero kaupungin luottamustoimista

0
Merja Koski (sd.)

Kaupunginvaltuutettu Merja Kosk i (sd.) sai pyyntönsä mukaisesti eron kaupungin luottamustoimista. Maanantaina kokoontunut kaupunginhallitus myönsi hänelle eron pääomasijoitusrahaston sijoitustoimikunnan jäsenyydestä, yhteistyötoimikunnan jäsenyydestä sekä Kalannin palvelutalosäätiön hallituksen jäsenyydestä.

Hallitus päätti myös ehdottaa kaupunginvaltuustolle, että valtuusto myöntää Koskelle eron valtuustosta ja kaupunginhallituksen jäsenyydestä.

Kaupunginhallitus ehdottaa valtuustolle todettavaksi, että valtuustoon Kosken tilalle tulee ensimmäinen varavaltuutettu Heli-Päivikki Laurén (sd.). Kosken tilalle luottamustehtäviin valittiin uudet jäsenet. Pääomasijoitusrahaston sijoitustoimikuntaan valittiin Jaana Vasama (sd.), yhteistyötoimikuntaan ja Kalannin palvelutalosäätiön hallitukseen valittiin Laurén ja uudeksi varajäseneksi yhteistyötoimikuntaan valittiin Jaana Reijonsaari-Korsman (sd.).

Valtuuston puheenjohtaja pyytää keskusvaalilautakuntaa määräämään sdp:lle uuden varavaltuutetun jäljellä olevaksi toimikaudeksi vaalituloksen mukaisesti.