Lisää suunnitelmallisuutta

0

Uudessakaupungissa vastustetaan laululavaa, tekonurmea, monitoimitaloa ja lähes kaikkea. Mistähän tämä johtuu, sillä tuskinpa yksikään kaupungin asukas pitää Uudenkaupungin puitteiden kohentamista huonona ajatuksena?

Syy vastustukseen on yksinkertainen, meillä asiat ikään kuin putkahtelevat kaupunkilaisten tietoisuuteen äkkiä yllättäen ja se kiukuttaa osaa kaupunkilaisista ja saa aikaan vastarinnan.

Jos valmistelisimme kaupunkia suunnitelmallisemmin, niin vastustus katoasi ja yleinen asenne muuttuisi positiiviseksi. Mikäli kaupungissa tiedettäisiin, että 2022 saamme tekonurmen, 2023 laululavan ja 2024 monitoimitalon vastaan paneminen muuttuisi tueksi, sillä he keitä tämän vuoden investointi ei kiinnosta, tietäisivät, että pian on heidän hankkeen vuoro toteutua.

Tarvitsemme avointa, pitkäjänteistä kehitysohjelmaa ja siinä pysymistä. Silloin kaupunkilaiset ovat vastustuksen sijaan mukana valmistelussa ja toteutuksessa. Ajatelkaa nyt laululavaa, eihän sitä kukaan vastusta, ainoastaan sen hinta ja tapa, jolla asia pulpahti julkisuuteen herättää kiukkua!

Java Valkonen

Perussuomalaiset