Rattijuoppoja runsaasti Ugin liikenteessä – Myös huumausainetestiin useampi

0

Viime viikon keskiviikkona iltapäivällä puoli viiden aikaan poliisi pysäytti kuljettajan Ketunkalliontiellä Uudessakaupungissa. Häntä epäillään rattijuopumuksesta. Poliisi teki miehelle huumausaineista pikatestin ja vei hänet verikokeille.

Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä poliisi meni tarkistamaan Uudessakaupungissa Erkontiellä pysähtyneenä ollutta autoa puoli kahden maissa. Auto lähti peruuttamaan, ja törmäsi poliisiautoon. Poliisiautoon tuli peltivaurioita.

Kuljettaja puhalsi 2,3 promillea. Poliisi epäilee häntä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Sunnuntaina iltapäivällä puoli neljän aikaan Uudessakaupungissa Rantakadulla henkilöauto ajoi 66 km/h neljänkympin alueella. Kuljettaja puhalsi alkometriin nolla, mutta poliisi vei hänet verikokeseen, koska epäili kuljettajaa muiden päihteiden käytöstä.

Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä puoli neljän aikaan Mudaistentiellä Kalannissa poliisipartio pysäytti henkilöauton kuljettajan. Kuljettaja puhalsi nollat, mutta poliisi epäili kuljettajaa muiden päihteiden käytöstä.

Tiistaiaamulla ennen puoli seitsemää Salmenkadulla poliisi puhallutti kuljettajan, joka puhalsi nollatuloksen. Huumausaineen pikatesti antoi kuitenkin positiivisen tuloksen. Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta. Poliisi kuljetti hänet tarkempiin testeihin.

Tiistaina illalla puoli yhdeksän aikaan Uudessakaupungissa sattui kahden auton kolari Pohjoistullikadun ja Ylisenkadun risteyksessä. Toinen osapuolista ylitti rattijuopumusrajan. Häntä epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja rattijuopumuksesta.