Rattijuopumuksia, kortitta ajoja ja saunapalo

0

Keski-ikäinen mies ajoi alkoholin vaikutuksen alaisena Peteksentiellä Uudessakaupungissa viime viikon torstai-iltana noin kello 21. Mies puhalsi 1,65 promillea ja tarkkuusalkometrin tulos oli 0,67 mg/l.

Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja hänen ajokorttinsa otettiin poliisin haltuun.

Reipasta ylinopeutta räntäsateessa kasitiellä


Liikennepoliisin partio pysäytti Laitilassa valtatie 8:lla viime perjantaina kello 19.50 henkilöauton kuljettajan, joka ajoi 146 km/h alueella, jossa nopeusrajoituksena oli 80 km/h.

Tien pinta oli tapahtuma-aikaan liukas räntäsateen vuoksi. Kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja hän menetti korttinsa poliisin haltuun.

Nainen ajoi yhdistelmäajoneuvolla oikeudetta


Poliisi pysäytti Ukitiellä Laitilassa lauantaina noin kello 18 nuorehkon naisen, jota epäillään yhdistelmäajoneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Saunamökki paloi Lempantiellä


Saunamökki paloi maan tasalle Lempantien varrella Laitilassa lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. Naapuri ilmoitti sunnuntaina kello 10, että mökki oli palanut perustuksiin asti.

Saunassa oli edellisenä iltana saunottu. Poliisi tutkii palon syttymissyytä.

Huumekuski ajoi kortitta Ketunkalliontiellä


Poliisi pysäytti maanantaina kello 15.35 Ketunkalliontiellä Uudessakaupungissa henkilöautoa kuljettaneen naisen. Alkometri näytti nollaa, mutta huumausainetesti oli positiivinen. Lisäksi nainen ajoi autoa oikeudetta.

Naista epäillään rattijuopumuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.