Vaarallinen vieraslaji

0

Tämä alunperin apinan mutaatiosta kehittynyt humanoidi, sittemmin hallitsemattomasti levinnyt, luontoa tuhonnut ja saastuttanut kaikkien aikojen vaarallisin vieraslaji taitaa lopultakin tulla tiensä päähän.

Luonnolla on keinonsa vastata kaikkiin häiriötiloihin, kasvit kehittävät vasta-aineita kasvitauteihin ja tuholaisiin. On luonnon omaa ironiaa, kun se käyttää tämän mutaation synnyttämän luonnontuhoajan poistamiseen myös mutaatioita, luonnosta levinneen Covid 19 -viruksen variaatiot tarttuvat nyt myös taudin sairastaneisiin, joten siltä ei voi paeta.

Jos tämäkään ei vielä riitä, viimeistään tämän eliölajin itsensä aiheuttama ilmastonmuutos tekee maapallon sille elinkelvottomaksi ja silloin on luonnon mahdollista korjata ainakin osa aiheutuneista tuhoista.

Valdemar Takaperko