Kalannin koulun väistötilojen kilpailutus käynnistyi

0
Väistötilat sijoitetaan Kalannin yläkoulun läheisyyteen Urheilutielle.

Uudenkaupungin kaupunki julkaisi keskiviikkona Hilmassa eli julkisten hankintojen ilmoituskanavassa Kalannin koulun väistörakennuksen hankintailmoituksen.

Hankinnan kohteena on Kalannin koulun käyttöön tuleva elementtirakennus, jonka tarkoitus on toimia väistörakennuksena varsinaisen alakoulurakennuksen käyttökiellon ja yläkoulun peruskorjauksen ajan. Rakennus sijoitetaan yläkoulun tontille Urheilutielle. Tarjottava tilaelementtiratkaisu voi olla täysin uusi tai käytetty.

Kaupungin julkaisema hankinta sisältää rakennuksen suunnittelun, toteutuksen ja asennuksen KVR- eli kokonaisvastuu-urakkana. Vuokra-aika on kolme vuotta ja hankintasopimukseen tehdään optio, jonka perusteella vuokra-aikaa voi jatkaa sopimuskauden päättymisen jälkeen kahdella yhden vuoden mittaisella sopimuksella. Tilaaja eli kaupunki tekee erilliset päätökset optioiden käyttöönotosta. Tarjouksia voi jättää 11.6. asti.