Kaupunki ja Ukipolis kehittävät yhteistyötiloja

0
Kaupunki ja Ukipolis käynnistävät yhteistyönä hankkeen, jossa selvitetään etätyöläisten yhteisten työtilojen kehittämistä.

Uudenkaupungin elinkeinopalvelut sekä Ukipolis kehittävät parhaillaan uudenlaista yhteistyötilakonseptia, jolla yksinyrittäjille voidaan tarjota yhteistä työtilaa vaihtoehtona kotona työskentelylle.

Coworking- eli yhteistyöskentelytila mahdollistaa sosiaalisen työympäristön, mutta se tarjoaa myös yksinyrittäjien käyttöön tarvittavia neuvottelu- ja kokoustiloja sekä luo paremmat edellytykset yhteistyön rakentumiselle.

Uudellakaupungilla ei ole tällä hetkellä tarjota ratkaisuja etätöiden tekemiseen tai yksinyrittäjien tarpeisiin. Siksi Ukipolis ja kaupunki hakivat hankerahoitusta tilakonseptin kehittämiseksi. Varsinais-Suomen liitto myönsi hankkeelle 115 000 euron tuen ensi vuoden lokakuulle saakka. Kaupungin omarahoitusosuus on 30 prosenttia eli 34 500 euroa.

Maanantaina kokoontunut Uudenkaupungin kaupunginhallitus päätti, että kaupunki sitoutuu omarahoitusosuuteen.