Kaupunki ja Ukipolis kehittävät yhteistyötiloja

0
Kaupunki ja Ukipolis käynnistävät yhteistyönä hankkeen, jossa selvitetään etätyöläisten yhteisten työtilojen kehittämistä.

Uudenkaupungin elinkeinopalvelut sekä Ukipolis kehittävät parhaillaan uudenlaista yhteistyötilakonseptia, jolla yksinyrittäjille voidaan tarjota yhteistä työtilaa vaihtoehtona kotona työskentelylle.

Coworking- eli yhteistyöskentelytila mahdollistaa sosiaalisen työympäristön, mutta se tarjoaa myös yksinyrittäjien käyttöön tarvittavia neuvottelu- ja kokoustiloja sekä luo paremmat edellytykset yhteistyön rakentumiselle.

Uudellakaupungilla ei ole tällä hetkellä tarjota ratkaisuja etätöiden tekemiseen tai yksinyrittäjien tarpeisiin. Siksi Ukipolis ja kaupunki hakivat hankerahoitusta tilakonseptin kehittämiseksi. Varsinais-Suomen liitto myönsi hankkeelle 115 000 euron tuen ensi vuoden lokakuulle saakka. Kaupungin omarahoitusosuus on 30 prosenttia eli 34 500 euroa.

Maanantaina kokoontunut Uudenkaupungin kaupunginhallitus päätti, että kaupunki sitoutuu omarahoitusosuuteen.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here