Novidan kevätjuhlaa voi seurata etänä

0
Ammattiin valmistuvien juhlia voi seurata perjantaina etänä.

Jo toinen peräkkäinen koronan tuoma poikkeuskevät tarkoittaa sitä, että ammattiopisto Novidan valmistujaisjuhlia vietetään osittain etänä.

–Virtuaalinen toteutus mahdollistaa ensimmäistä kertaa kaikkien kolmen toimipaikkamme eli Loimaan, Liedon ja Uudenkaupungin yhteisen juhlan, kertovat Novidan toimipaikkojen apulaisrehtorit Juha Jokinen ja Jouko Tevasaari .

Tapahtuman toteutuksesta vastaavat Novidan media-alan ja liiketoiminnan opiskelijat yhdessä opettajiensa kanssa. Opiskelijat kiertävät toimipaikoissa kuvaamassa etukäteen tallennettavaa materiaalia, kuten opettajien puheita, opiskelijoiden musiikkiesityksiä sekä toimipaikkojen lyhyitä esittelyjä. Ohjelman juontavat merkonomiopiskelijat.

Juhlaan tuo tervehdyksensä opetusministeri Jussi Saramo sekä työelämän edustajana Valmet Automotiven henkilöstöjohtaja Tomi Salo.

Linkki Novidan kevätjuhliin löytyy koulun verkkosivuilta. Ammattiin valmistuvien opiskelijoiden juhlaa voi seurata perjantaina 4.6. klo 10 – 12. Linkki juhlan tallenteeseen löytyy Novidan sivuilta 11.6.2021 asti.