Poliisipäivystys palvelee Uudessakaupungissa jatkossa vain kahdesti viikossa

0

Kesä tuo muutoksia Lounais-Suomen poliisilaitoksen asiakaspalvelun aukioloaikoihin niin poliisipäivystyksessä kuin lupapalveluissa. Uudenkaupungin ja Salon poliisiasemilla kyse on pysyvistä muutoksista. Uudenkaupungin poliisipäivystys palvelee nyt kahtena päivänä viikossa entisen neljän sijaan.
– Toimenpiteillä pyrimme siihen, että asiakkaat saavat ilmoitettuina aukioloaikoina aina häiriötöntä palvelua. Muuna aikana pystymme kohdentamaan käytettävissä olevaa resurssia paremmin muun muassa rikostutkintaan, kertoo rikosylikomisario Juha Kainonen Lounais-Suomen poliisilaitokselta.
Päivystysmuutosta on vauhdittanut asioinnin siirtyminen myös poliisiasioissa verkkoon aiempaa enemmän.
Tämän lisäksi Uudenkaupungin poliisiasema on kokonaan suljettu heinäkuun ajan.
Akuuteissa tilanteissa poliisi neuvoo aina soittamaan hätänumeroon 112.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here