Henkilöauto ajoi päin liikenteenjakajaa

0

Viime viikon tiistai-illalla ennen puoli kahdeksaa henkilöauto törmäsi liikenteenjakajaan Pohjoistullitiellä Uudessakaupungissa. Kaupungista kohti Santtiota ajanut kuljettaja oli hetkeksi kiinnittänyt huomionsa autoradioon, jolloin auto oli ajautunut pois ajoradalta.

Alkoholilla ei ollut osuutta asiaan.

Moottoripyörä ja henkilöauto törmäyskurssilla

Pyhärannassa Rantatiellä sattui viime viikon tiistai-iltapäivällä ennen neljää moottoripyörän ja henkilöauton törmäys. Moottoripyöräilijä ajoi henkilöauton takana ja luuli auton antavan hänelle tilaa ohitukseen. Kuitenkin auto taittoi vasemmalle Heinkarintielle, jolloin moottoripyöräilijä osui auton vasempaan kylkeen.

Sohva ja matto paloivat parvekkeella

Viime sunnuntai-illalla puoli seitsemän aikoihin Taivassaloon Keskustielle hälytettiin poliisi ja pelastuslaitos tulipalon takia. Parvekkeella paloi sohva ja matto.

Asukkaat olivat poissa kotoa. Palokunta sammutti palon vedellä, joten asuntoon tuli vesi- ja savuvahinkoja.

Ratissa päihteiden vaikutuksen alaisena

Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä yhden maissa poliisi pysäytti Laitilassa Uudenkaupungintiellä henkilöauton kuljettajan. Hän puhalsi alkometriin nolla promillea, mutta poliisi epäili kuljettajaa muiden päihteiden käytöstä.

Poliisi vei kuljettajan jatkotutkimuksiin. Poliisi epäilee kuskia rattijuopumuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.