Huomenna on viimeinen ennakkoäänestyspäivä

0
Kuntavaaleissa tänäkin vuonna eniten ääniä sai nukkuvien puolue, koska puolet uusikaupunkilaisista jätti äänestämättä.

Huomenna tiistaina on kuntavaalien viimeinen ennakkoäänestyspäivä. Uudessakaupungissa voi käydä äänestämässä ennakkoon Pohitullin palloiluhallissa tai kiertävässä vaalibussissa. Varsinainen vaalipäivä on tulevana sunnuntaina.

Maanantaina puolen päivän tietojen mukaan valtakunnallinen ennakkoäänestysaktiivisuus oli yli 24 prosenttia. Uudessakaupungissa oli käynyt äänestämässä 2 252 äänioikeutettua. Tämä on runsaat 17 prosenttia äänioikeutetuista kaupungin asukkaista. Vakka-Suomen aktiivisimmat ennakkoäänestäjät asuvat Kustavissa, jossa jo yli 35 prosenttia kuntalaisista on käynyt antamassa äänensä.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here