Kesän ensimmäinen Tul toril -tapahtuma ensi lauantaina

0
Kesälauantaisin Uudenkaupungin torilla on monenlaisia tapahtumia.

Jo perinteeksi muodostuneet Tul Toril -teematorit tulevat taas ja elävöittävät Uudenkaupungin toria kesälauantaisin. Uudenkaupungin kaupunki toteuttaa kymmenen torin sarjan, joista jokaisella on oma teema ja erilaista koettavaa ja nähtävää.

Lomatori avaa teematorien sarjan ja ohjelmallisia toripäiviä riittää syyskuun alun Lähetystorille asti. Tänä vuonna vietetään Uudenkaupungin Rauhan 300-vuotisjuhlavuotta ja kaikki elokuun torit on nimetty Rauhantoreiksi.

Lomatorilla lauantaina 3. heinäkuuta päästään nauttimaan Kesäkulkureiden, Anniina Ukkosen ja Amanda Vuoren , tanssiesityksestä Kotimaa kiikarissa kello 10.30 alkaen. Esityksen jälkeen luvassa on Kesäkulkureiden pitämä työpaja, johon ovat tervetulleita kaikenikäiset.

Lisäksi luvassa on myös livemusiikkia, kun Acoustic Duo Ida & Eero esiintyvät torilla kello 12 ja 13. Lapsille ja lapsenmielisille on luvassa monenlaista tekemistä, kuten esimerkiksi piirtämistä, värittämistä sekä loma-aiheisen Uki-bingon pelaamista.

Ohjelmanumeroiden lisäksi heinäkuun torikävijöiden kesken arvotaan yhteistyössä Kesportin kanssa SUP-lauta ja viikoittain arvotaan myös Uusikaupunki -tuotepaketteja. Torilla on myös saatavilla Crusell-lippuja.