Koronarajoituksia lievennetään Ugissa

0

U-soten yhteistoiminta-alueen viidessä kunnassa on todettu pandemian aikana yhteensä 302 koronavirustartuntaa. Uudessakaupungissa tartuntoja on todettu 232, Vehmaalla 17, Taivassalossa 22, Kustavissa 15 ja Pyhärannassa 16. Viimeisen kahden viikon aikana Uudessakaupungissa on todettu 13 uutta tartuntaa.

Kaupungissa lievennetään koronarajoituksia vastaamaan epidemiatilannetta. Kaupungin vapaa-ajan ja harrastustoiminnan tiloissa nostetaan sallittujia osallistujamääriä, mutta asiakasmääriä rajataan edelleen, jotta turvavälejä voidaan noudattaa.

Uudenkaupungin uimahalliin otetaan maanantaista alkaen sisään 20 asiakasta kerrallaan. Uintiajat on yhä varattava ennakkoon sähköisessä varauspalvelussa. Jatkossa yhdellä asiakkaalla voi olla kaksi uintivuoroa viikossa. Uimahalli on avoinna 18. kesäkuuta asti.

Kuntosaleilla jatketaan kuuden asiakkaan henkilörajoituksella, jotta turvavälit voidaan säilyttää. Kuntosalien sekä sisäliikuntasalien pukuhuoneet ja suihkutilat ovat taas käytettävissä.

Sallittuja osallistujamääriä nostetaan myös Nuorisotaloilla. Kalannin nuokkarille otetaan huomisesta lauantaista alkaen sisään kerrallaan 15 osallistujaa ja Nuorisotalo Vanttiin 30 osallistujaa.