Levysepänkadun tontin luovutusehdot vahvistetaan

0

Kaupunginhallitus käsitteli jo aiemmin tänä kesänä Levysepänkadulla sijaitsevan tontin vuokraamista Rusk Ab -yritykselle, joka rakentaisi tontille nelikenttäisen padelhallin. Asian käsittely kuitenkin päätettiin siirtää seuraavaan kokoukseen ja asiaa käsiteltiin uudelleen tämän viikon maanantain kaupunginhallituksessa.

Nyt kaupunginhallitus päätti esittää kaupunginvaltuustolle, että kyseiselle Levysepänkadun tontille vahvistetaan vuokrausehdot siten, että rakennuspaikan lunastushinta on 6,9 euroa neliöltä. Samalla se ehdottaa, että tontin vuotuinen vuokra on viisi prosenttia indeksikorjatusta luovutushinnasta. Tontin vuokra-aika on 30 vuotta ja rakennuspaikka on mahdollista lunastaa myöhemmin.

Aiemmassa päätösesityksessä oli mukana ehdotus, jonka mukaan tontti olisi päätetty varata ja vuokrata padelhallin rakentamisesta kiinnostuneelle Rusk Ab:lle, mutta nyt tehdystä päätöksestä kyseinen asiakohta puuttui. Tontista on siis useita kiinnostuneita.