Moottoripyöräilijä ja autoilija törmäsivät risteyksessä

0
Viime viikon torstaina keskipäivällä  kolaroivat moottoripyöräilijä ja henkilöauto Uudessakaupungissa Koulukadun ja Ylisenkadun risteyksessä. Moottoripyörä tuli alaspäin Koulukatua, ja auto ajoi Ylisenkatua torin suuntaan. Autoilija ei väistänyt oikealta tulevaa moottoripyöräilijää, jolloin ajoneuvot törmäsivät.
Moottoripyöräilijä loukkaantui lievästi, ja ajoneuvot vaurioituivat.
– Nyt kun on kirkkaita kesäpäiviä, kannattaa olla tarkkana, ettei joudu häikäistyksiin, toteaa rikoskomisario Pekka Filppula.
Myös auton lasit kannattaa pitää puhtaana siitepölystä ja muista näköesteistä.
– Autoilijoille, mooottoripyöräilijöille ja kevyen liikenteen väylää käyttäville muistutan, että pyritään joustavaan liikenteeseen. Esimerkiksi pyöräilijöille ei välttämättä ole väistämissäännöt selkeitä, joten paras, että kaikki katsovat varoiksi, että onko toinen tulossa, eikä suotta pidetä oikeuksista kiinni.