Pahoinpitelyjä Ugissa, Laitilassa ja Kustavissa

0

Juhannusaattona kustavilainen ja uusikaupunkilainen henkilö löivät toisiaan Zengerinkujalla Uudessakaupungissa. Toista epäillään törkeästä pahoinpitelystä ja toista pahoinpitelystä.

Laitilassa laitilalaismies pahoinpiteli uusikaupunkilaisnaista sunnuntaina 27.6. kello 3 yöllä. Naiselle aiheutui pieniä vammoja.

Kustavin Vartsalassa turkulainen mies ja nainen löivät toisiaan 20.6. ja miestä epäillään pahoinpitelystä.

Kalannin koululla sytytetty nuotio


Kalannin koululla on sytytetty nuotio vain puolen metrin päässä koulusta 23.–24.6. välisenä yönä. Savua kulkeutui kouluun sisälle. Tapausta tutkitaan tuhotyön yrityksenä.

Varkauksia juhannusviikonloppuna


Uudessakaupungissa Hangontiellä on 23.–26.6. välisenä aikana varastettu veneestä 20 litran peltinen polttoainetankki.

Uudessakaupungissa on venesatamassa viety parkissa olleesta autosta katalysaattori 24.–27.6. välisenä aikana.

Rattijuopumuksia, ulosajo ja ylinopeutta


Laitilalaismiestä epäillään rattijuopumuksesta. Hän puhalsi tarkkuusalkometriin 0,22 mg/l Vihtorinkadulla Laitilassa 20.6. kello 1.50.

Laitilalainen mies ajoi 178 km/h Eurantiellä Laitilassa 80 km/h -alueella maanantaina 21.6. Häntä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Kustavissa Pleikiläntiellä moottoripyöräilijä ajoi ulos tieltä juhannuspäivän iltana. Hän oli ajautunut ulos tien oikealle puolelle kulkusuunnassa nähden.

Kustavissa Iniöntiellä miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen sunnuntaina 27.6. Tarkkuusalkometriin 0,57 mg/l puhaltanut kuljettaja ei ollut ymmärtänyt, että alkoholia oli vielä veressä aamulla. Hänellä oli kyydissään matkustaja, mutta vahinkoja ei sattunut.