Vuosnaisten yhteysalusliikenteen laituri käyttöön Kustavissa

0
Laiturin rakennutti Varsinais-Suomen Ely-keskus ja sen urakoi Destia Oy.

Kustavin Vuosnaisten lauttasalaman rakennustyöt valmistuvat tämän viikon aikana. Yhteysalus aloittaa siis liikennöinnin uuteen laituripaikkaan lähiaikoina. Vanhan laiturin purkutyöt tehdään loppuun syksyllä.

Laiturin rakennutti Varsinais-Suomen Ely-keskus ja sen urakoi Destia Oy. Urakan aikana rakennettiin muun muassa uusi laituri, teräksinen ajoneuvoramppi, uudet tihtaalirakenteet, teräksiset huoltosillakkeet tihtaalirakenteille sekä tehtiin sähkö- ja hydrauliikkatöitä ja muita satama-alueen parannustöitä.

Noin 50 vuotta vanha Ahvenanmaan yhteysalusliikenteen laituri oli erittäin huonokuntoinen ja se oli tullut elinkaarensa päähän. Uuden laiturin leveys on noin 18 metriä ja pituus noin 16 metriä.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here