Yhteistyötä vastineeksi Vasamalle

0

Ensinnäkin annan kiitoksen Jaana Vasamalle kiinnostuksesta perussuomalaisten toimintaa kohtaan. Haluan sopuisasti nostaa esiin muutaman hänen unohtamansa asia. Esa Aaltonen teki aikoinaan aloitteen kaupunkimme leirintäalueen tilasta ja sen seurauksena syntyi julkinen keskustelu ja paine, jonka johdosta leirintäalueemme on pessyt kasvonsa ja ottaa tyylikkäänä vastaan turisteja. Esa Aaltonen teki aloitteen myös jo kaupungissa asuvia ja uusia uusikaupunkilaisia palvelevasta toimivasta kotoutusohjelmasta, mutta ikävä kyllä tähän ei tartuttu. Sami Virtanen on puolestaan tehnyt merkittävää työtä nuorten ja vapaa-ajan eteen ja ilmaissut kantansa mm. jättämällä eriävän mielipiteen.

Perussuomalaisilla on selkeä kehitys- ja kasvuohjelma Uudellekaupungille. Se perustuu taloudellisiin realiteetteihin, kaupungin luontaisiin mahdollisuuksiin, suunnitelmallisuuteen plus yhteistyöhön kaikkien ryhmien kesken. Kuntapolitiikassa ei ole oppositiota eikä sitä synny, jos kuuntelemme ja kunnioitamme toisiamme.

Jari ”Java” Valkonen

Uudenkaupungin

Perussuomalaiset pj.